Skolbiblioteken i Vaggeryd
Image from Google Jackets

Rowley Jeffersons loggbok / av Jeff Kinney; översättning av Johan Andersson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Series: Dagbok för alla superschysstaPublisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2020Description: 223 sidor illustrationer 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178037513
Uniform titles:
  • Rowley Jefferson's journal Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 813.6 23/swe
Other classification:
  • Hcg
Summary: Gör er redo att möta en helt ny sida av Greg från Dagbok för alla mina fans i hans biografi, skriven av ingen mindre än Rowley Jefferson - Gregs ständigt lika vänliga bästa vän!Alla som följt serien Dagbok för alla mina fans har så klart mött Rowley tidigare. Nu är det äntligen dags för Rowley att själv fatta pennan och skriva sin egen dagbok. Det är åtminstone ursprungsplanen. Ända tills Greg får reda på vad han håller på med och blir rasande. Snabbt enas de om att Rowleys dagbok istället ska bli en biografi om bästa vännen Greg – Greg är ju den som en dag kommer att bli rik och berömd.Men Rowley är kanske inte bästa personen för uppgiften och ”biografin” blir inte alltid så smickrande för Greg …Den hysteriskt roliga spin-off serien om Rowley har redan sålts till 35 länder och toppat New York Times bestsellerlista. Ingen fan av böckerna om Greg kommer att bli besviken.
List(s) this item appears in: Glada november | Glada böcker
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Barnbok Hjortsjöskolan Hj 4-6 Mellan (Browse shelf(Opens below)) Checked out 2022-12-02 80062972643DC
Barnbok Hjortsjöskolan Hj 4-6 Mellan (Browse shelf(Opens below)) Available 8006473296168
Total holds: 0

Första svenska upplaga 2020

Gör er redo att möta en helt ny sida av Greg från Dagbok för alla mina fans i hans biografi, skriven av ingen mindre än Rowley Jefferson - Gregs ständigt lika vänliga bästa vän!Alla som följt serien Dagbok för alla mina fans har så klart mött Rowley tidigare. Nu är det äntligen dags för Rowley att själv fatta pennan och skriva sin egen dagbok. Det är åtminstone ursprungsplanen. Ända tills Greg får reda på vad han håller på med och blir rasande. Snabbt enas de om att Rowleys dagbok istället ska bli en biografi om bästa vännen Greg – Greg är ju den som en dag kommer att bli rik och berömd.Men Rowley är kanske inte bästa personen för uppgiften och ”biografin” blir inte alltid så smickrande för Greg …Den hysteriskt roliga spin-off serien om Rowley har redan sålts till 35 länder och toppat New York Times bestsellerlista. Ingen fan av böckerna om Greg kommer att bli besviken.

test


Linda Lagerman
0393-67 87 80
linda.lagerman@vaggeryd.se

Susanne Westroth
0370-67 83 56                      
susanne.westroth@vaggeryd.se
Magdalena Ramsing
0370-698357
magdalena.ramsing@vaggeryd.se